:)

Har istorsätt glömt bort att jag har en blogg!
Det finns så mycket annat att tänka på, så får väl skylla på det att jag inte har tid helt enkel.:)
För min del flyter allt på bra nu, mycket lopp väntar, nuffe springer bra och nedräkningen till sommarlovet/gotland har börjat!:)

Min helg spenderades i stockholm, åkte upp ifredags med stald jensen, vi var på plats till 8 kanske. Sen bar det av till elitlopps auktionen för att kolla lite! Hade helt klart en trevlig kväll sen.
På lördagen var jag på solvalla sen klockan 6 för att jobba. Den dagen gick lätt och det var väldigt bra stäming eftersom hästarna gick så oroligt bra:)
När dagen var slut stod jag i val och kval om jag skulle stanna eller åka hem med transsporten eftersom alla andra åkte hem för dom skulle med båten, fast beslöt mig för att stanna! Så jag åkte till min kusin en stund:)
Sen på söndagen var det elitloppsdags och det var grymt att se! Åkte sedan i Willes bil hem till Göteborg igen.

I måndags startade Nuffe här på Åby, gjorde ett bra lopp måste jag säga! Han öppnade 14 första 500m. Gick sedan rygg ledaren. Han gick en 15 tid hela första 1500 m, vilket var bra gjort av han tycker jag. Han lyckades nå 3dje platsen, så jag kan inte vara annat än nöjd!
Red även monte samma dag på Lynda frontline, som gjorde det bra och vi fick nöja oss med 2a platsen. En bra dag helt enkelt!

  • Imorgon torsdag är det monte dags igen här på åby med skolans Barkhults officer! Får väl vara glad om vi kan få pengar:)

  • På måndag så bär det av till Åmål för att rida fina Sacramento sea som gjorde ett starkt kvallopp i torsdags.

  • Och sen på måndag blir det att åka till Halmstad för att rida Lynda igen i ett montelopp där!



Nu har jag slösat halva min svenska lektion till detta!
Inte bra, men vi hörs:)




RSS 2.0