...


Allt var ju så lätt när man var liten

:(

big brother, godis, sen sova!
Jag har en bula i huvodet, har fått min livs andra näsblod idag.
nej, usch vilken dag..







miss



 
P.s
jag var bara tvungen att lägga upp lite bilder på dom jag saknar allra mest just nu, jag önskar vi bara kunde sitta allihopa runt vårat runda bord i korridoren igen och prata om precis allting mellan himmel och jord. Och när lärarna kom och gnällde och var sura som fan på oss för vi inte gjorde ett enda dugg på studieverkstaden på tisdagarna där. Ja den lilla tiden var så härlig :)



yes, det lördag

känns som om gaygalan passar mej ikväll utmärkt. speciellt efter mitt mcdonalds besök ikväll. HAHA säger jag bara! Ikväll så först var jag och kanske 10 pers till och körde beachvolleyboll. Så jävla grymma var vi. Obesegrade!! det ni;) Sen blev det donken, och jävlar vad jag fick skratta! ja ni som var med förstår nog säkert!jag skrattar än! (:
Nu är jag iallafall hemma,blir tidigt imorgon så det blir bums i säng nu och se tv ett tag. Imorgon är det mycket somjag måste hinna med, och sen sista lovdagen. Sen är det dags igen för skolhelvetet igen... usch.

puss.



Här snackar vi snygg,eller   ?






jag skall göra som dom säger, dra ett streck








onsdag

Hej!
Idag är jag på mycket bättre humör. Pappa ringde och berättade att det var mycket bättre med min farmor idag. Hon hade nämnligen halkat och brytit höften, och var tvungen att operara sig. Sen dagen efter det så hade hon fått en hjärtinfarkt. Idag när pappa och min syster hade besökt henne inne på sjukhuset hade det varit bättre med henne. Jag tänker på dig!<3 Samma dag operarades även lilla molly hemma på gotland, Molly som är hunden vi har hos pappa. Det är bättre med henne nu med, så skönt!
Idag har min dag varit seg, vi har sportlov denna vecka. Men för min del är det hästar varenda dag. Men det är kul! även fast det är typ 10 minus och snöstorm:( jaja.

Imorgon blir det ett banjobb för mig och nuffe, det blir kul:) Han är så fin mitt hjärta!
Nu ligger linnea här och kollar ¨på sitt jävla glee, vi har varit nere vid pizzerian porten och ätit;)
vi skall de scary movie nu vid 9. Den går på 5'an.

nej vi hörs, nu vet ni att jag lever iallafall efter en liten upptadering!


Du är så bra, om inte bäst :)


:(

Jag hoppas du blir som vanligt igen, och jag önskar jag kunde vara närmare dig ..<3



The Last Song

Efter att ha gråtit igenom mig den här filmen får jag nu sova lite. huuuh:(
Natti<3




*

det har nämligen råkat vara såhär, att jag råkat bryta sönder mitt internet så jag har därav inte kunnat blogga på ett tag. Men teknisk som jag är råkade jag självklart kunna laga det idag, behövdes bara lite grejer och en smart jennifer. Sen fungerade det på ett kick;)
Det var sista dagen i skolan idag innan sportlovet som nu väntas. FAST det kommer bli hästar 24/7 för mig. Här om kvällen var det även möte. så bara allt detta är avklarat blir det en tripp till gotland igen.
Nuffe känns kanon nu, tränar på med en två jobb i veckan samt långsamturer, utmärkt! hittat ett perfekt passande lopp nu till honom som vi laddar till max för. Det viktigaste är att inga skador visar sig så han är felfri, men så ska det vara nu efterdom behandlingarna oså:)
Den här jävla veckan har vi haft 3 prov. Det har gått jätte SÄMST för mig i varenda prov. först två matte prov igår och i tisdags. Sen ett engelska prov idag med, mina starkaste ämnen(eller?) jaja de går som de går

Ikväll blir det lugnt, jag skall möta jennifer sen så skall vi hitta på något roligt! :)

Puss



åhhhh jag villll ha sommar


RSS 2.0