back!

oj hoppsan! Jag ser här att det är hela 3 veckor sen jag skrev ett inlägg här! Förlåt, ni skall få en upptadering.
För det första har ju hunnit varit på gotland över en helg, fast det var nu 3 veckor sen. Men det var kul, jag fick träffa alla underbara människor och vi hade super kul hela helgen:) Det var skönt med en ledig helg helt enkelt!

Sen var det tillbaka till göteborg och då har allt rullat på men träning träning och skola. Sen så dagen innan min födelsedag. Dvs i torsdags var det dags för årsdebut för Nuffe här på Åby. Vilket gick väldigt bra, så jag är jätte glad och det e så kul! Han kom fyra på ett jätte bra sätt så nu laddar vi om batterierna för nästa start! Plus en riktigt bra present sådär!
Nästa dag när jag vaknade upp var det en mycket bra dag! Min födelsedaag!!:)
Jag vill passa på en än gång att tack så otroligt mycket för alla gratulationer! Alla är så snälla som skriver på facebook och ja, över 300 männsikor! Tusen Tack!:)

Min mamma och min syster kom med flyget på fredagskvällen hit, och det blev lungt den kvällen med en bit mat ute bara. Lördagen roade jag mig med att köra licenlopp men en pigg perri ( skriver det då jag inte vet hans stavning;) Jaja han var hur pigg och fin som helst! Nu är det bara 3 godkända lopp kvar som krävs sen har jag min kör licens på stor häst!:)

Något som är tråkigt nu är att jag har gått och blivit så sjuk, har haft feber nu flera dagar och är vrålförkyld så man hör knappt vad jag säger! Men med mycket sova och en hel del alvedon och halstabletter skall jag nog kunna ta mig igen det här med. Fast idag fick det bli sjukledigt från skolan. Men sen ikväll vid 5 ska jag köra ett lättare jobb med min stjärna så får vi hoppas att han tagit loppet¨på bästa sätt och känns kanon fin!:)



shit vilket inlägg! hoppas ni inte läst detta för så intressant e det inte!:)


Tisdag

Den här veckan blir det bara att jag har en enda lektion:) och det är matte med vår ''super roliga'' lärare!
Eftersom det var praktik igår, och idag har vi matte som börjar tio i 2 till halv 4. Sen ska man ju även kolla travet men det räknas inte som en lektion:) Sen imorgon är det en skön studiedag. Sen bär det av till gotland för min del över helgen:) Jag åker vid 6 på torsdag morgon med tåget, sen är jag framme vid 4 kanske på eftermiddagen. Och så åker jag tillbaka till göteborg vid 3 på söndag med flyget. Har massa kul framför mig den här helgen:)

Mitt lilla hjärta till häst kändes fin igår i intervallerna! Laddas till 24/3 nu:)
Nästa jobb blir imorgon, då det blir lite lugnare.
nu skall jag gå till skolan:(


Lilla orre som jag även får träffa i helgen :)

lördagen

Licenslopp med chillan avklarat, och det gick så bra! Kul var det också:)
ikväll blir det bara melodifestivaltittande och lugnt bara lugnt, har en lång dag framför mig imorgon med.
Så parta för mig ikväll med!:)


fredag

hej söta små läsare:)

Mitt liv rullar på, jag är glad, jag mår bra! Ibland klantar man ju till det, men så är det!!
Ikväll så är det lugnt för mej,imorgon är det licenslopp. Jag sitter upp bakom chills beauty som va sådär, men det går nog bra. Nuffe tränar på bra och känns fin nu, han matchades i ett jobb igår på åby. Bra säger jag!


På torsdag är det jag som åker till härliga gotland och hälsar på alla trevliga männsikor!! Skall bli riktigt kul, jag ska äntligen få träffa alla igen:) Idag är det exakt tre veckor tills jag fyller 17 år. Ingen speciell ålder med det är iallafall bara ett år kvar till 18. Som skall bli grymt att fylla!:) Neeeej nu skalljag roa mig med tvn, ni får ha en himmla trevlig fredagkväll! För det ska jag, försöka iallafall;)

 

RSS 2.0